Skip to main content
Rågbröd med öl

| Fördeg |
|
|
|
|
| 300 |
| g |
| surdeg |
| 200 |
| g |
| vetemjöl |
| 200 |
| g |
| vatten |
|
|
|
|
|
| Skållning |
|
|
|
|
| 600 |
| g |
| vatten |
| 100 |
| g |
| vetegroddar |
| 200 |
| g |
| rågkross |
| 250 |
| g |
| rågmjöl grov |
|
|
|
|
|
| Deg |
|
|
|
|
| 350 |
| g |
| Falcon Bayerskt öl 3,5% |
| 700 |
| g |
| vetemjölspecial |
| 200 |
| g |
| dinkel (siktat) |
|
|
|
|
|
| 25 |
| g |
| jäst |
| 35 |
| g |
| salt |
| 2 |
| msk |
| mörk sirap |
| 2 |
| msk |
| ättika |
Comments
Post a Comment