Skip to main content
Vetekli och Fil
| Fördeg |
| 150 |
| g |
| surdeg |
| 300 |
| g |
| vetemjöl |
| 250 |
| g |
| vatten |
|
|
|
|
|
| Skållning |
| 700 |
| g |
| vatten |
| 100 |
| g |
| råg |
| 100 |
| g |
| havrekli |
| 300 |
| g |
| vetekli |
|
|
|
|
|
| Deg |
| 50 |
| g |
| vatten |
| 200 |
| g |
| A-fil 3% |
| 700 |
| g |
| vetemjölspecial |
| 100 |
| g |
| dinkel (siktat) |
|
|
|
|
|
| Övriga Ingredienser |
| 15 |
| g |
| jäst |
| 35 |
| g |
| salt |
| 1/2 |
| dl |
| brödsirap |
Comments
Post a Comment